Project Overview

Designed to suit a 12m wide rear-access block, the West Leederville will surprise you by its wonderfully open plan layout and clearly defined living zones. You and your family can relax in the family room, home theatre, home office, sitting and activity rooms.

Clients Wishlist

  • Modern front elevation with rear Garage access
  • Large Alfresco
  • Plenty of additional storage/workshop space in Garage
  • Huge Scullery/Pantry
  • Massive walk in wardrobes in Master bedroom
  • Double vanity basins in Ensuite
  • Dedicated Activity area for the kids

Results

The entire ground floor is dedicated to living. The large kitchen with scullery and pantry behind create a great place to prepare food and entertain guests. The Dining and Family areas are naturally located close to the kitchen, while the Sitting and Theatre rooms provide quiet and a place to relax and drift away in your own imagination.

The upstairs has four bedrooms and three bathrooms, along with two more living spaces. The craft room is perfect for anyone who indulges in hobbies and the home office area is a perfect size capable of seating two or three comfortably at a workstation.